Goyer Golf & Country Club

Evenementen

Voor uw evenement bieden wij verschillende accommodaties. De Brasserie met bar, restaurant, lounge en prachtig terras maar  ook verschillende vergaderzalen.  De vergaderruimtes zijn voorzien van alle gemakken. Wanneer u zich op het terrein van de Goyer bevindt, heeft u al gauw het idee ver weg te zijn van de Randstad. Op ons terrein vindt u rust, ruimte, prachtige natuur en kunt u ongestoord verblijven.

Met veel plezier maken wij graag een vrijblijvende offerte op maat. Uiteraard is er de mogelijkheid alles aan te passen naar uw persoonlijke wensen en ideeën. Onze invulling van uw verblijf is uw waarborg voor een sportieve dag, een unieke eerste kennismaking met de golfsport middels een golfclinic, een geslaagde vergadering of bijeenkomst, een culinaire lunch of een onvergetelijke avond. Maar ook voor een jubileum, een familiebijeenkomst, een bruiloft, high tea of een andere feestelijke aangelegenheid bent u bij ons van harte welkom.

De maandagen zijn op de Goyer beschikbaar voor (bedrijfs)evenementen vanaf 12 personen. Ook voor grote groepen, shotgun wedstrijden, clinics, ed. zijn de maandagen de uitgelezen dagen en bent u van harte welkom.

Op dinsdag t/m donderdag bent u van harte welkom met een groep tot 12 personen (max. 4 flights), met als voorwaarde dat er aansluitend gedineerd wordt.

Voor feesten aan huis kunt u ook bij de Goyer terecht. Wij verzorgen de catering op het niveau dat u van ons gewend bent!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen?
Neemt u dan contact op met Marit Kroeze op telefoonnummer 035 – 53 93 103
of per e-mail:
events@goyer.nl