Goyer Golf & Country Club

Clubkampioenschap Foursome 2017

Kampioenschap

FOURSOME

Datum Zaterdag 10 juni 2017 in twee rondes
Venue Goyer North Course, zo mogelijk in Qualifying conditie.Er wordt op hole 1 en hole 10 gestart.
Tees Heren: Wit
Dames: Blauw
Deelname / inschrijving Leden (amateurs) in bezit van actieve handicap op de dag van inschrijving. Inschrijving uitsluitend als paar, 2 heren of 2 dames.
Aantal Deelnemers Maximaal 80, 40 paren. Na de eerste ronde valt de cut en gaan de 12 beste herenparen en de ten minste 8 beste damesparen door naar de tweede ronde. Het aantal damesparen wordt zonodig aangepast aan het aantal inschrijvingen.
Plaatsing De kampioenen van 2016 zijn automatisch geplaatst. Bij overinschrijving valt het paar met de hoogste playing handicap af. De playing handicap is (playing handicap speler 1 + playing handicap speler 2) / 2. De laagste 16 paren van iedere categorie (dames of heren) zijn geplaatst, ongeacht handicap. Bij gelijke playing handicap is de laagste totaal eHcp geplaatst. Zonodig beslist het lot.
Indeling Eerste ronde op playing handicap, de hoogste handicap eerst. Tweede ronde voor zover mogelijk op resultaat eerste ronde, het beste resultaat laatst.
Regels R & A Rules Ltd., Goyer wedstrijdreglement, Local rules.
Wedstrijdvorm Foursome strokeplay volgens regel 29 R&A Rules.
Afstandmeters Zijn toegestaan
Buggies Zijn niet toegestaan
Caddies Zijn toegestaan
Play Off Uitsluitend voor de eerste plaats wordt er doorgespeeld op hole 18 totdat er een winnaar is (sudden death).
Kampioen Het team dat na 2 rondes de laagste score heeft is kampioen.Een extra prijs is er voor het team dat na twee rondes de laagste netto score heeft.
Referee Wordt door R&H Cie. aangewezen
Prijsuitreiking Zaterdag onmiddellijk na binnenkomst finalisten