Goyer Golf & Country Club

Goyer Open 2014 groot succes

Peter Melching (Amateur), Pita van Arkel (Mid-Life) en Gaby Vrijenhoek (Senior) zijn de kampioenen geworden van de Goyer Open 2014. Drie dagen lang stond de Goyer in het teken van gastvrijheid, topkwaliteit en spelplezier onder optimale omstandigheden. Het organisatiecomité wil hoofdsponsor Fischer, horecapersoneel, greenkeepers, vrijwilligers en alle deelnemers hartelijk bedanken voor deze geweldige dagen. Lees verder voor de verslagen, foto’s en uitslagen van de drie wedstrijden. En volg Goyer Open ook op Facebook!

Goyer Senior Challenge
De Goyer Senior Challenge vond plaats op vrijdag 5 september. Het was een stableford wedstrijd voor dames 50+ en heren 55+ woonachtig in de Gooi- en Vechtstreek met een maximale handicap van 36. Via een shotgun start ging het deelnemersveld om 09:00 uur de baan in. Na afloop volgde een uitgebreide lunch op het terras.

1e plaats: Gaby Vrijenhoek (41 punten)
2e plaats: Donald Boelsums (40 punten)
3e plaats: Truman Johnson (39 punten)
Volledige uitslag

Goyer Mid-Life Challenge
De Goyer Mid-Life Challenge vond plaats op zaterdag 6 september. Het was een strokeplay wedstrijd voor dames en heren van 35 jaar en ouder woonachtig in de regio Gooi- en Vechtstreek met een maximale handicap van 18. Alle deelnemers kregen een lunchpakket mee voor in de baan. Na de wedstrijd was er een feestelijke barbecue en muziek.

1e plaats: Pita van Arkel (66/80)
2e plaats: Serge van Bachum (69/83)
3e plaats: Maaike Strack van Schijndel (69/86)
Volledige uitslag
Foto’s

Goyer Amateur Open
De Goyer Amateur Open van zondag 7 september vormde het sluitstuk van de Goyer Open. Het publiek genoot van een ijzersterk deelnemersveld en vrijwel optimale omstandigheden. Er werden zondag maar liefst 82 birdies en één eagle geslagen. Na 18 holes kwamen Vince van Veen en Peter Melching beiden met -3 de baan af. Een play-off moest uitkomst bieden. Na twee holes moest Vince met een bogey het hoofd buigen, en werd Peter Melching gekroond tot de Goyer Amateur Open kampioen van 2014.

1e plaats: Peter Melching (-3, na play-off)
2e plaats: Vince van Veen (-3)
3e plaats: Kevin Werrelman (-1)
Volledige uitslag
Foto’s