Goyer Golf & Country Club

Goyer Open 2015 zeer geslaagd

Pieter Bijnen

Pieter Bijnen (l) en Raymond Hensen van hoofdsponsor Fischer

Pieter Bijnen (Amateur), Ferdinand van Dam (Mid-Life) en Ed van der Schaft (Senior) zijn de grote winnaars geworden van de Goyer Open 2015. De 2e editie van dit prestigieuze toernooi vond plaats onder vrijwel ideale omstandigheden. Het weer was fantastisch, de baan lag er dankzij de inspanningen van de greenkeepers geweldig bij, en het horecateam leverde een topprestatie.

Het organisatiecomité wil hoofdsponsor Fischer, horecapersoneel, greenkeepers, vrijwilligers en alle deelnemers hartelijk bedanken voor drie geweldige dagen. Lees verder voor de verslagen, foto’s en uitslagen van de drie wedstrijden. En volg Goyer Open ook op Facebook!

Goyer Senior Challenge

De kick off van de Goyer Open 2015 vond plaats op vrijdag 28 augustus met de Goyer Senior Challenge; een stableford wedstrijd voor dames 50+ en heren 55+ woonachtig in de Gooi- en Vechtstreek met een maximale handicap van 36. Via een shotgun start ging het deelnemersveld om 09:00 uur de baan in. Na afloop werd Ed van der Schaft getroond tot trotse winnaar. Tijdens de uitgebreide lunch op het volle terras nam hij de hoofdprijs (een elektrische trolley) en de wisselbeker in ontvangst. De tweede plaats (na card matching) ging naar Junior Zegger en Rob Hillebrand werd derde.

Dankzij hoofdsponsor Fischer was de prijzentafel goed gevuld, en er was zelfs een tombola met extra prijzen zoals Staatsloten en toegangskaarten voor de KLM Open. Onze gasten van buiten waren onverdeeld enthousiast over de ontvangst, de baan en de wedstrijd.

Dankzij het prachtige weer kon de uitgebreide lunch uitgeserveerd worden aan lange tafels op het terras, waar het nog lang gezellig bleef.

Meer fotos van de Goyer Senior Challenge

Goyer Mid-Life Challenge

Ook de Goyer Mid-Life Challenge van zaterdag 29 augustus vond plaats onder optimale weersomstandigheden. Het volle deelnemersveld vertrok van twee tees en werd geconfronteerd met taaie rough en razendsnelle greens. Drieputts waren bepaald geen uitzondering. De grote winnaar van de dag werd Ferdinand van Dam. Zijn rondje van 80 slagen was goed voor maar liefst 43 stablefordpunten, waardoor Ferdinand niet alleen de eerste prijs in ontvangst mocht nemen maar tevens naar een single handicap ging.

Johan Bakker werd knap 2e met 39 punten en Eveline ter Veer pakte na cardmatching de 3e prijs met 36 punten. Patricia Bosman won de neary, terwijl Eric van de Rijdt en Coosje Mouthaan de longest drive sloegen.

Na afloop van de prijsuitreiking volgde de feestelijke BBQ op het terras. Maar het feest barstte pas echt los na de BBQ tijdens de sing-along die uitmondde in een echte disco. Tot de kleine uurtjes gingen de voetjes van de vloer.

Uitslag Goyer Mid-Life Challenge 2015

Meer fotos van de Goyer Mid-Life Challenge

Goyer Amateur Open

De nacht van zaterdag op zondag werd getekend door zware regen en onweer, maar bij aanvang van de Amateur Open op zondag 30 augustus was het wederom prachtig weer. Een sterk deelnemersveld met top amateurs uit heel Nederland ging vol goede moed de strijd aan voor de felbegeerde wisselbokaal. Na een spannende strijd over 18 holes werd Pieter Bijnen gekroond tot Goyer Amateur Open kampioen van 2015 met 72 slagen bruto.

Vince van Veen werd tweede met 73 bruto, en Axel Geers pakte de derde plaats met 74 bruto na cardmatching met Severiano Prins die 4e werd. Ook kersvers Goyer lid Valentijn van Amstel viel met zijn knappe 5e plaats nog in de prijzen. Kenneth Perez kreeg de prijs voor de beste netto score van 68. Daniel Björk pakte de neary, terwijl Yorick Verduin en Martien Reddingius respectievelijk 283 en 175 meter sloegen voor de longest drive.

Leaderboard Goyer Amateur Open 2015

Meer fotos van de Goyer Amateur Open