Goyer Golf & Country Club

Goyer Open 2017

Van vrijdag 1 tot en met zondag 3 september organiseert de Goyer Golf & Country Club de 4e editie van de Goyer Open: hét jaarlijks terugkerende exclusieve topevenement voor leden van De Goyer én golfers wonend in de Gooi- en Vechtstreek, dat over drie dagen wordt gespeeld op de Goyer. Drie topdagen met uitmuntende catering gevolgd door de prijsuitreiking op het terras. Gesponsored door PCI: dé documentmanagers.

De Goyer Open 2017 bestaat uit drie topwedstrijden:

  • De Goyer Senior Challenge is op vrijdag 1 september en is open voor dames 50+ en heren 55+ met een maximale handicap van 36 die lid zijn van De Goyer of woonachtig binnen een straal van 30 kilometer*. Stableford wedstrijd vanaf de medal tees, aanvang 09:00 uur met aansluitend een lunch. Klik hier voor het inschrijfformulier niet-leden.
  • De Goyer Mid-Life Challenge is op zaterdag 2 september en is open voor dames en heren 35+ met een maximale handicap van 36 die lid zijn van De Goyer of woonachtig binnen een straal van 30 kilometer*. Aanvang 12:00 uur. Het is een stableford wedstrijd vanaf de medal tees, met aansluitend een BBQ waar ook niet-spelers welkom zijn. Klik hier voor het inschrijfformulier niet-leden.
  • De Goyer Amateur Open is op zondag 3 september en is exclusief toegankelijk voor heren en dames topamateurs uit heel Nederland ouder dan 18 jaar. Aanvang 11:00 uur. Toeschouwers zijn van harte welkom om te kijken hoe de beste spelers en speelsters van Nederland de strijd met elkaar aangaan. Klik hier voor het inschrijfformulier.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de organisatie via goyeropen@gmail.com.

Goyer Open is ook op Facebook: www.facebook.com/goyeropen

*Woont u binnen onderstaande groene cirkel? Dan kunt u meedoen aan de Goyer Senior of Mid-Life Challenge. Leden van de Goyer kunnen meedoen ongeacht hun woonplaats. Neem bij twijfel even contact op met de organisatie via goyeropen@gmail.com.