Goyer Golf & Country Club

History & Info

In 2001 werd de baan van de Goyer Golf & Country Club geopend en konden 850 certificaathouders, hun kinderen en diverse bedrijfsleden gaan genieten van een prachtige golfbaan met Amerikaanse signatuur en, als eerste in Nederland, greens volgens USGA specificaties.

Tot op de dag van vandaag maakt het ontwerp van Bruno Steensels indruk op alle golfers die van de Goyer genieten. Het intieme clubhuis, dat in de staat Georgia (USA) niet zou misstaan, en de voortreffelijke cateringfaciliteiten onder eigen regie maken de club een pleisterplaats voor haar leden en gasten.

Een prachtige Golf Academy met state-of-the-art oefenfaciliteiten en 6 schitterende korte holes completeren de package op de Goyer Golf & Country Club.

De certificaathouders zijn gezamenlijk eigenaar van de grond, de golfbaan en de opstallen. Allen zijn zij lid van de Goyer Golf Club die verantwoordelijk is voor alle verenigingsactiviteiten.

Sinds 2010 zijn grond, baan en panden ondergebracht in de Goyer Landgoed BV, 100% dochter van de Stichting Goyer Golf & Country Club. Het complex beschikt over de Landgoed status in het kader van de Natuurschoonwet.