Goyer Golf & Country Club

Zonovergoten 3e editie van het Goyer Open

IMG_3487

Amateur Open 2016 Kampioen Martijn Hörters met Raymond Hensen van hoofdsponsor Fischer.

Voor het derde jaar op rij is de Goyer Open een even drukbezocht als zonovergoten festijn geworden. Personeel, horeca, greenkeepers en een stoet aan vrijwilligers hadden wederom hun beste beentje voorgezet om leden en gasten drie topdagen te bezorgen.  Grote winnaars van het toernooi waren Martijn Hörters (Amateur), Rombout van Herwijnen (Mid-Life) en Denise de Laat (Senior).

Het organisatiecomité wil hoofdsponsor Fischer, horecapersoneel, greenkeepers, vrijwilligers en alle deelnemers hartelijk bedanken voor drie geweldige dagen. Lees verder voor de verslagen, foto’s en uitslagen van de drie wedstrijden. En volg Goyer Open ook op Facebook!


Goyer Amateur Open

IMG_3410De beste amateurs uit heel Nederland waren zondag 28 augustus naar de Goyer gekomen om te strijden voor de felbegeerde Amateur Open wisseltrofee. Het veld was ijzersterk. Taaie rough, razendsnelle greens, lastige pinposities en een pittig vlarige wind zorgden voor een behoorlijke opgave.

IMG_3406

Roelof Koopmans, Vince van Veen en Martin Hörters vochten zich naar de play-off

Na 18 holes zaten er drie spelers met 72 slagen in het clubhuis. Een play-off moest uitkomst bieden tussen Roelof Koopmans, Vince van Veen en Martin Hörters. Een knappe up-and-down van Martin Hörters bleek al na één play-off hole voldoende voor de overwinning.

De volledige uitslag vindt u hier.

Goyer Mid-Life Challenge

IMG_3427De omstandigheden waren optimaal. Prachtig zonnetje en een licht verkoelend briesje. En toch hadden de deelnemers aan de Mid-Life Challenge het zwaar. Uiteindelijk wisten slechts vier (!) van de 71 deelnemers 36 stableford punten of meer bij elkaar te sprokkelen. Rombout van Herwijnen werd Mid-Life Kampioen 2016 met 38 punten. Rachel Bruinenberg-van Gelderen werd knap tweede met 37 punten, en Stephanie Jonker pakte na cardmatching de 3e plaats met 36 punten.

De deelnemers genoten na afloop van de wedstrijd van de uitgebreide borrel en lieten zich de aansluitende BBQ uitstekend smaken op het mooiste teras van het Gooi. En de tombola resulteerde in vele lachende gezichten.

De volledige uitslag vindt u hier.

Goyer Senior Challenge

Op een zonovergoten vrijdag is Denise de Laat de grote winnaar geworden van de Goyer Senior Challenge, de jaarlijkse wedstrijd voor dames 50+ en heren 55+ met een maximale handicap van 36 die lid zijn van De Goyer of woonachtig zijn in de regio Gooi- en Vechtstreek. Denise kwam binnen met maar liefst 43 stableford punten. Harry Reijngoud was knap 2e met 40 stableford punten. Ity Buddingh won de derde plaats.

Dankzij de royale steun van onze sponsor Fischer Benelux was de prijzentafel wederom rijkelijk gevuld. Ons greenkeepersteam had de baan prachtig geprepareerd. En het voltallige personeel en de keukenbrigade zetten hun beste beentje voor. Hierdoor regende het complimenten!

De volledige uitslag vindt u hier.